loading icon

U našoj ponudi (TOMMEE TIPPEE MODA VARALICA)

promotion_photo

U ponudi apoteka Tea Medica (TOMMEE TIPPEE MODA VARALICA)

NOVO! NOVO! NOVO!

TOMMEE TIPPEE novi moderan dizajn MODA VARALICA namjenjena za bebe uzrasta od 18 do 36 mjeseci.

Instinktivno djelovanje sisanja pomaže u smirivanju beba, a svi roditelji znaju da nema ničeg prekrasnijeg od mirne i zadovoljne bebe.

Oralni razvoj vaše bebe važan je faktor koji treba uzeti u obzir kada djetetu dajete varalicu. Zbog toga su Tommee Tippee varalice dizajnirane da podrže pravilan oralni razvoj bebe, te omogućavaju bebinom jeziku i čeljusti da se odmore u pravilnom položaju, čime se podržava zdrav, prirodan razvoj bebinih usta, zubi i desni.

Tommee Tippee Moda varalice su simetrične meke silikonske, te potpuno reverzibilne i nema 'desnu stranu okrenutu prema gore', pa će se varalica uvijek pravilno staviti u bebina usta, čak i kad beba sama stavi dudu u usta.

Zakrivljeni štit udobno se nalazi između djetetove brade i nosa, a rupe na svakoj strani podstiču protok vazduha i sprječavaju nakupljanje vlage kako bi zaštitile nježnu bebinu kožu od iritacije.

Glatka površina silikona vrlo se lako čisti i ne upija mrlje i mirise. Jednostavno je ubacite u sterilizator, operite ručno ili u mašini za sudove.

S ljubavlju za bebe do najljepšeg osmjeha i zadovoljstva. 

PRIKAŽI NA MAPI