loading icon

U našoj ponudi (OCTENISEPT PROIZVODI)

promotion_photo

U ponudi apoteka Tea Medica (OCTENISEPT PROIZVODI)

NOVO! SET ZA PREVENCIJU INFEKCIJA!

‼️ Preduzmite sigurne mjere opreza i zaštite sebe i svoje bližnje na SIGURAN NAČIN‼️ Najnovije studije pokazuju da DEKONTAMINACIJA tijela može ZNAČAJNO smanjiti rizik od infekcije!

Dekontaminacija tijela u skladu sa važećim protokolom preporučuje se pacijentima koji su bili na bolničkom liječenju, zatim pre hirurških zahvata, porodiljama i uopšteno za održavanje higijene prilikom boravka ili posjeta bolnicama, ljudima koji često putuju, kao svima koji su u dodiru sa većom grupom ljudi.
 
SET SADRŽI:

Octenisan md gel za nos JEDINI NA TRŽIŠTU, koristi se za dekontaminaciju i vlaženje nazalnih atrija fizičkim čišćenjem. Octenisan djeluje i preventivno protiv iritacija uzrokovanih dehidracijom. Nazalni gel se koristi kao potporni tretman rana kod lezija nazalne sluznice i vrlo se dobro podnosi.
 ✅ Octenisan® losion za pranje je losion koji ima osobine DEKONTAMINACIJE za higijensko pranje cijelog tijela i pranje kose, koji ima osobine dekontaminacije uključujući protiv multirezistentnih patogena. pH vrijednost neutralna za kožu, prikladan za sve tipove kože, bez umjetnih boja i parfema.
✅ ANTIBAKTERIJSKI rastvor za ispiranje usta Octenident® s ukusom paprene nane je PRVI RASTVOR za ispiranje usta s jedinstvenim aktivnim sastojkom OKTENIDINOM, koji brzo i dosledno ubija bakterije i inhibira njihov rast, te sprječava širenje bakterija koje uzrokuju loš zadah i osigurava da su usta čista i svježa.
Octenident® ubrzava zacjeljivanje rana te se zbog svojih antibakterijskih svojstava preporučuje za upotrebu nekoliko dana prije i nakon hirurških zahvata. Octenident® brzo djeluje. Istraživanja potvrđuju da se baktericidni i fungicidni efekti postižu u roku od 15-30 sekundi.

Mislite na sjutra! Potražite već danas svoj Set za prevenciju infekcija u svim Tea Medica apotekama.

PRIKAŽI NA MAPI