loading icon

Promocija (SYLIMILL® KAPSULE Institut „Dr Josif Pančić“)

promotion_photo

Silymill® je dodatak ishrani koji sadrži standardizovani ekstrakt ploda badelja (sikavice) i ekstrakt herbe hajdučice. Aktivni sastojci ekstrakta ploda badelja su snažni antioksidansi, štite spoljašnju membranu ćelija jetre i sprečavaju oštećenja koja mogu nastati usled različitih agenasa, a istovremeno stimulišu sintezu proteina i na taj način omogućavaju brzu regenaraciju oštećenih i formiranje novih ćelija.

Pored zaštitne uloge, ekstrakt ploda badelja ublažava simptome poremećaja varenja sa osjećajem punoće, nadutosti i nadimanja.

Aktivni sastojci ekstrakta herbe hajdučice ublažavaju različite gastrointestinalne tegobe kao što su: dispepsija, bolovi i grčevi u stomaku, nadimanje, privremeni gubitak apetita. Gorki i aromatični sastojci utiču na bolje stvaranje i izlučivanje žuči.

Silymill® je prirodna pomoć u zaštiti, detoksikaciji i regeneraciji ćelija jetre. Efikasno ublažava tegobe izazvane oštećenjem jetre (usled nepravilne ishrane, pretjerane upotrebe alkohola, upotrebe nekih ljekova, profesionalnih trovanja...). Može se koristiti i kao pomoćno sredstvo u liječenju hroničnih inflamatornih bolesti jetre i ciroze jetre. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, ublažava i tegobe uslovljene poremećajem varenja.

Lista apoteka za ovu akciju

( 1 rezultat )

PRIKAŽI NA MAPI