Sterilizator za Crveni krst

18. August, 2020  •  Apoteke Holos
sterilizator-za-crveni-krst

"STERILIZATOR" je proizvod koji pakuju "Montenegro Brewing Co" i fabrika vode "Aqua Bianca", a besplatno ga distribuiraju "Holos" apoteke, a sve uz pomoć štamparije "PrintHouse" i medijske kuće "Vijesti".

 

Predstavnici Aqua Biance, firme PrintHouse, zanatske pivare "Montenegro Brewing Co”, Vijesti i APOTEKA Holos" i online apoteke Holos donirali su Crvenom krstu 1000 flaša dezinfekcionog rastovora STERILIZATOR, koji će uz pomoć volontera doći do isto toliko domaćinstava.

"Ova donacija nam je veoma značajna, jer su rastvori za dezinfekciju korisni za naše korisnike, ali i za naše volontere i zaposlene koji su svakodnednevno na terenu i koji redovno sprovode mjere zaštite, i zbog sebe i zbog korisnika sa kojima rade. Tako ćemo sterilizatore poslati u naše opštinske organizacije širom Crne Gore. Zahvaljujemo se svim partnerima koji su uključeni u proizvodnju i distribuciju sterilizatora, a to su: Montenegro Brewing Co, Aqua Bianca, Print House, Vijesti i apoteke Holos. Nadamo se da će njihovim primjerom biti vodjeni i ostali subjekti, jer je važno da svi daju svoj doprinos kako bi se umanjile posljedice situacije sa korona virusom" - poručeno je iz Crvenog krsta Crne Gore.

"STERILIZATOR" je proizvod koji pakuju "Montenegro Brewing Co" i fabrika vode "Aqua Bianca", a besplatno ga distribuiraju "Holos" apoteke, a sve uz pomoć štamparije "PrintHouse" i medijske kuće "Vijesti". Sastav rastvora je persirćetna, sirćetna i sumporna kiselina, kao i aktivni kiseonik, a ovaj rastvor preporučen je od svih relevantnih subjekata za borbu protiv virusa COVID19. Rastvor se može koristit kako za dezinfekciju ruku, prostorija tako i hrane.  

Takodje, Holos apoteka na lokaciji Bul. Brastva i jedinsva će dijeliti STERILIZATOR 24h dnevno.

Od ponedeljka 13.4.20. rastvor će biti dijeljen besplatno u svim apotekama HOLOS.  

Apoteke HOLOS se nalaze na sledećim lokacijama:

Apoteka Holos 7 NON-STOP discount - Podgorica, radno vrijeme: 00h-24h, +382 20 450 503.  

 

Izvor: Vijesti.me