loading icon

KONTAKT CENTAR Apoteke.me i Ordinacije.me.

Za sve informacije o svim crnogorskim apotekama, o dostupnosti ljekova, za poručivanje, rezervisanje i dostavu ljekova i ostalih proizvoda iz asortimana apoteka na željenu adresu, kao i stručne savjete farmaceuta, pošaljite nam SMS poruku na broj 14741 sadržine “Apoteke”.

Za sve informacije o svim crnogorskim privatnim zdravstvenih ustanovama i ljekarima koji ordiniraju u privatnim zdravstvenim ustanovama, iz svih oblasti medicine, kao i za zakazivanje termina za pregled kod ljekara, pošaljite nam SMS poruku na 14741 sadržine “Ordinacije”.

Cijena SMS poruke se naplaćuje u iznosu od 1.00 EUR sa uključenim PDV-om. Ova cijena je fiksna i nema nikakvih drugih, niti skrivenih troškova. Poruku je moguće poslati putem svih mobilnih mreža koje nude crnogorski operatori (CRNOGORSKI TELEKOM - 066 i 067/ MTEL - 060 i 068/ TELENOR - 063 i 069).

Nakon primljene SMS poruke, jedan od naših agenata će Vas u najkraćem roku pozvati sa zaštićenog broja, kako bismo na taj način odgovorili na Vaš zahtjev.

Slanjem SMS poruke na 14741 plaćate uslugu Portala Apoteke.me i/ili Portala Ordinacije.me prebacujući na nas odgovornost da za Vas i Vaše potrebe provjerimo i obezbijedimo sve željene informacije u vezi crnogorskih apoteka, privatnih zdravstvenih ustanova i ljekara, da zakažemo termine pregleda kod ljekara, provjerimo dostupnost ljekova i ostalih proizvoda iz asortimana apoteka, rezervišemo ljekove i ostale proizvode, poručimo i organizujemo dostavu ljekova i drugih proizvoda, kao i da obezbijedimo stručne konsultacije sa farmaceutima.

Na ovaj način nastojimo da smanjimo intervencije i napore pacijenata, uz pronalaženje adekvatnog rješenja brzo i jednostavno. Krajnji cilj korisničke službe je da obezbijedi uslugu koja će zapravo riješiti problem umjesto Vas.

Radno vrijeme KONTAKT CENTRA Apoteke.me i Ordinacije.me je svakog dana (pon-ned) od 08:00-20:00h. Možete nas kontaktirati i nakon 20:00h, medjutim jedan od naših agenata će Vas pozvati narednog dana počevši od 08:00h, a u skladu sa prioritetima i redosledom zahtjeva pacijenata.

S poštovanjem,

Apoteke.me i Ordinacije.me


Napomena

U slučaju da imate tehničke smetnje sa slanjem SMS poruke na broj 14741, molimo Vas da nam kao obavezne podatke pošaljete: Vaše ime i prezime, broj telefona sa kojeg ste poslali SMS i precizno opišete nastali problem. Tražene podatke možete poslati na [email protected]. Ovaj mejl se može koristiti isključivo za prijavu tehničkih smetnji u vezi sa Kontakt Centrom Apoteke.me i Ordinacije.me.


Antispam 9 + 3 =

Adresa:

Donja Gorica b.b.

81000 Podgorica, Crna Gora

Društvene mreže: