"Inovativno do lijeka - Holos online apoteka"

21. August, 2020  •  Apoteke Holos
inovativno-do-lijeka-holos-online-apoteka

Apoteka Holos je u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje počela realizaciju projekta koji se odnosi na osposobljavanje lica sa invaliditetom za rad na prvoj online apoteci u Crnoj Gori.

 

Obuka za sedam kandidata koji su se prijavili za obuku u okviru projekta "Inovativno do lijeka-holos online apoteka" počela je u utorak, 5. februara.

Apoteka Holos je u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje počela realizaciju projekta koji se odnosi na osposobljavanje lica sa invaliditetom za rad na prvoj online apoteci u Crnoj Gori.

Online apoteka omogućava diskretnu i sigurnu kupovinu, uz brzu isporuku (na teritoriji Podgorice za najviše 2 sata, a na teritoriji Crne Gore po sistemu danas za sjutra).

Dodatno, na online chat-u možete dobiti savjet farmaceuta.

Sam koncept projekta je osmišljen da podrži i podstakne učesnike programa tj. njih sedmoro, ne samo u njihovom zaposlenju i razvoju poslovnih vještina, već i u njihovoj podršci.

Program ima prije svega širinu i prvi je program ovakvog tipa, gdje smo mi, Holos, zajedno sa našim partnerima osmislili program razvoja potrebnih vještina koji će dalje razvijati zaposlene.

Upravo 5. februara od strane našeg partnera IDFaktora i glavnog trenera Ivane Malović, krenuli smo sa obukama. Prva obuka je imala za cilj da motiviše, podrži i pozove učesnike na otvorenost i interaktivnost koja će biti neophodna tokom razvoja i unapredjenja njihovih poslovnih vještina.

Program, koji će se nastaviti sadrži, razvoj vještina neophodnih za jednog profesionalca, kao što je unapredjenje medjuljudskih odnosa, razvoj vještina komunikacije, važnost timskog duha, postavljanja prioriteta, kanalisanja konfliktnih i stresnih situacija, definisanja ciljeva koje ih podržvaju i motivišu za dalji razvoj. Takodje, program obuhvata i obuku za korišćenje društvenih mreža kao jakog marketing alata, kao i upotrebu Word Press, Google ads, Google analitika i aplikacije Zen desk.

Program razvoja je u potpunosti prilagodjen učesnicima, tako da već na prvoj obuci smo imali pozitivnu povratnu informaciju. Takodje, ponosni smo na komentare učesnika, a ovom prilikom i dijelimo utiske učesnika sa vama: "ovo je zaista neočekivano, mislio sam da će biti samo nešto obično, standardno predavanje, a ovo je stvarno dobro", dodaju i ostali učesnici "baš korisno, zanimljivo." Sa ponosom smo istakli, da je Holos zajedno sa partnerima i osmislio podršku, edukaciju zaposlenih takvu da za cilj ima unapredjenje, učenje i sticanje novih znanja koja će im i u daljem radu koristiti.

Projekat je sufinansiran od strane Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

 

Izvor: Vijesti.me