Krema za lice sa pčelinjim otrovom - revolucija u njezi zrele kože

24. December, 2018  •  Apoteke Maxima
krema-za-lice-sa-pcelinjim-otrovom-revolucija-u-njezi-zrele-koze_1314940803

Krema za lice sa pčelinjim otrovom predstavlja poslednju inovaciju u podmladjivanju kože.

Starenje je proces koji ne možemo da izbjegnemo. Iako je čitavo tijelo izloženo, prve promjene su vidljive na koži.

Razlog za to leži u činjenici da je ona pod najvećim uticajem negativnih faktora iz spoljašnje i unutrašnje sredine. UV zračenje, hladan vazduh, zadimljene prostorije, stres, loš način života - samo su neki od uzročnika prvih bora.

S obzirom da je blistava koža lica san svih dama, kozmetička industrija konstantno radi na stvaranju novih proizvoda koji bi ublažili posledice starenja, pa brojne anti age kreme za lice na tržištu otežavaju izbor.

Da ne biste gubile vrijeme u potrazi apoteke Maxima vam otkrivaju magični efekat koji donosi krema za lice sa pčelinjim otrovom.

Šta je pčelinji otrov?

Sigurno je mnogima krema za lice sa pčelinjim otrovom asocija na materiju koja agresivno djeluje na kožu.

Medjutim, baš kao što med, prirodni vosak i propolis imaju višestruki blagotvorni efekat, tako i pčelinji otrov pozitivno utiče na čitavo zdravlje.

Pčelinji otrov ili apitoksin je bezbojna, gusta tečnost koju proizvodi otrovna žljezda žaočnog aparata pčele radilice. Sadrži 88 odsto vode, dok je ostatak suva materija peptida, bjelančevina i minerala. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, pčelinji otrov se od davnina koristi za liječenje reumatskih bolesti, zatim, išijasa, upale zglobova, spondiloze.

Poslednjih godina pčelinji otrov je sastavni dio u otklanjanju tegoba multiple skleroze, Parkinsonove i Hočkinsonove bolesti. Istraživanja su pokazala da on utiče i na ćelije zahvaćene različitim vrstama kancera.

Najnoviju primjenu ova materija našla je u estetskoj medicini.

Krema za lice sa pčelinjim otrovom je sinonim za prirodni botoks 

Krema za lice sa pčelinjim otrovom daje iste rezultate kao tretmani botoksom, ali bez rizika od negativne reakcije.

Naime, pčelinji otrov podstiče proizvodnju kolagena i elastina. Na taj način spriječava proces starenja, odnosno zateže kožu i eliminiše bore.

Krema za lice sa pčelinjim otrovom djeluje na principu uboda pčela kojim se aktivira prirodan odbrambeni mehanizam. Samim tim se “bude“ i prirodni procesi u koži, pa se vremenom uspostavlja narušena ravnoteža.

Kako je za 1 g pčelinjeg otrova potrebno oko 5.000 pčela ne čudi što njegova cijena na svjetskom tržištu iznosi od 40 do 60 hiljada evra po kilogramu.

Možemo slobodno da kažemo da krema za lice sa pčelinjim otrovom spada u pravi luksuz kada je njega kože u pitanju. Da je reč o vrhunskom preparatu potvrdile su Kate Middleton, Michelle Pfeiffer, Gwyneth Paltrow i druge poznate dame.

Pored širokog sprektra djelovanja, pčelinji otrov pruža još jednu pogodnost. Riječ je o njegovoj postojanosti, što znači da ovu kremu možete koristiti i nakon 20 godina.

Medex Beesecret krema za lice sa pčelinjim otrovom

Čuvena slovenačka kuća Medex je prepoznatljiva po prirodnim preparatima na bazi pčelinjih proizvoda.

Spoj znanja, kvalitetnih sastojaka i najmodernije tehnologije doveli su do stvaranja kreme i seruma za lice sa pčelinjim otrovom.

Formula sadrži i bademovo ulje sa vitiminima A i E koji podstiču mikrocirkulaciju. Dok med regeneriše kožu čineći je glatkom i sjajnom, aktivni sastojci prodiru u dublje slojeve pružajući savršenu hidrataciju, pa se osjećaj mekoće javlja već nakon prvog nanošenja.

Medex Beesecret kremu i serum za lice sa pčelinjim otrovom možete pronaći u asortimanu apoteka Maxima u Podgorici i Tivtu

 

Izvor: Apotekemaxima.me