apoteka-benu-aroma-donja-gorica-podgorica_1655719427
Otvorite galeriju

Apoteka BENU Aroma Donja Gorica - Podgorica

Cetinjski put bb (Donja Gorica), 81000 Podgorica  •  17 pregleda

Apoteke BENU

Klasične/ farmaceutske apoteke • Apoteke sa laboratorijom • Prikažite sve
Apoteke BENU logo

BENU je vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi. Preko 1000 apoteka u 10 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svjedoči i 45 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope. Od februara 2017. godine BENU je prisutan i na tržištu Crne Gore, a u ponudi se može naći široka paleta ljekova, medicinske kozmetike i drugih proizvoda.

Naša misija je da Vam ponudimo vrhunsku farmaceutsku uslugu u našim inovativnim apotekama. Posjetite nas i osjetite BENU iskustvo.

JEDINSTVENOST BENU BRENDA

BENU apoteke odlikuje nov i moderan pristup u sprovodjenju farmaceutske usluge u oblasti medicinske zaštite i prevencije. Prillagodjena zahtjevima savremenog potrošača, BENU apoteka pruža mogućnost samostalnog istraživanja proizvoda uz konsultacije sa stručnim farmaceutima i u skladu s principima dobre farmaceutske prakse.

BENU brend svoju prepoznatljivost zasniva i na jedinstvenom stilu izlaganja proizvoda i modernom i privlačnom dizajnu enterijera apoteke, kombinaciji svedene forme, komfora i topline koji čine jedinstven osjećaj udobnosti i dobrodošlice u svakom objektu BENU. Izlaganje proizvoda u BENU apotekama zasniva se na konceptu otvorene apoteke, slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka pružiće pravi savjet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupa s aspekta specifičnosti njegovih potreba.

Posjetite BENU apoteke i otkrijte novu dimenziju visokokvalitetne farmaceutske usluge!

MITOLOŠKA PTICA KAO ZVIJEZDA VODILJA

Mitološka ptica Benu, simbol je koji dominira logom BENU apoteka. Potekla je iz mitologije drevnog Egipta, a po vjerovanju starih Egipćana, Sunce se prvi put pojavilo u liku ptice Benu. BENU je simbol života, energije, preporoda i regeneracije. Ona je i vjesnik sreće i pozitivne energije, baš kao što je i naš cilj: čvrste veze sa našim partnerima, pacijentima i dobavljačima, aktivno učešće u misiji zdravlja i dobrobiti zajednice i čovjekove okoline.

FILOZOFIJA PET ČULA – PET VRIJEDNOSTI BENU BRENDA

Filozofija pet vrijednosti BENU brenda čini suštinu naše farmaceutske usluge. Baš kao što našim navikama upravlja pet naših čula, pet vrijednosti BENU brenda rukovode našom uslugom.

KOMPETENTNOST

Naše stručno osoblje daje našim klijentima savjete o proizvodima i njihovom uticaju na sve aspekte zdravlja. Trudimo se da svojim kupcima približimo BENU apoteku i njene zaposlene kao dio porodice koja brine o njima. Dosljednost i pouzdanost su naš imperativ, a proizvodi koje nudimo su strogo kontrolisani i vrhunskog kvaliteta.

LJUBAZNOST

Ljubaznost i prijateljsko ophodjenje su osobine koje krase naše zaposlene, a dvosmjerna komunikacija je osnov farmaceutske usluge. Uz to, trudimo se da osjećaj naših klijenata da se nalaze u dobrim rukama i u prijateljskom okruženju nikada ne izblijedi.

SVJEŽINA

Trudimo se da, od prvog koraka u apoteci, naš klijent osjeti živu energiju i vitalnost. Proaktivan i pozitivan pristup neizostavan je dio naših savjeta. Kreiramo dobar osjećaj i enterijerom naše apoteke, pružajući mogućnost jedinstvenog iskustva u korišćenju i istraživanju naših proizvoda. Vjerujemo da jedino tako možemo doprinijeti dobrom raspoloženju naših klijenata i njihovoj vjeri u neophodnost preventive i njegovanja zdravih životnih navika.

INOVATIVNOST

Vjerujemo u inovativan pristup potrebama klijenata i primjenu novih medicinskih savjeta i preventive. Svjesni da društvo sve više pažnje pridaje njegovanju zdravih životnih navika, dajemo svoj doprinos kroz edukaciju klijenata i odgovore i na njihova nepostavljena pitanja. Budućnost pripada inovativnim kompanijama, a BENU apoteke su u tome lideri. To pokazujemo u svakom segmentu naše usluge i milimetru prostora.

POSVEĆENOST

Već pri prvom kontaktu se trudimo da prepoznamo potrebe naših klijenata i odgovorimo na njih. Briga o našim klijentima nam je uvijek u fokusu, a kreativnim pristupom se trudimo da svakom od njih pružimo osjećaj jedinstvenosti i posebnosti. U osnovi naše posvećenosti leži timski duh naših zaposlenih i kreiranje dobrobiti svih naših klijenata.

BENU ASORTIMAN

Asortiman naših proizvoda odlikuje sveobuhvatnost i prilagodljivost zahtjevima tržišta, potrebama klijenata i sezonalnosti. BENU asortiman obuhvata veliki broj različitih kategorija organizovanih prema principima preglednosti i dostupnosti. Otvoreni prostor naših apoteka svakom klijentu omogućava više informacija i saznanja u domenu kozmetike i drugih preparata za njegu, dijetetskih suplemenata i drugog. Izbor je na našim klijentima, a naše je da omogućimo da u pravom okruženju izaberu pravi proizvod, u pravo vrijeme.

Sa druge strane, BENU apoteke svoj asortiman, iskustvo i stručnost stavljaju u funkciju promocije preventive i zdravih navika, poboljšanja kvaliteta života i blagostanja društvene zajednice.


Ljetno radno vrijeme
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
Zimsko radno vrijeme
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
 • 08:00 - 21:30
Apoteke BENU - Lanac privatnih apoteka u Crnoj Gori (PROMOTIVNI VIDEO)
Diplomas / Serts
Naša lokacija

Cetinjski put bb (Donja Gorica), 81000 Podgorica