loading icon

BLOG

Blog Apoteke.me objavljuje stručne tekstove: Klasičnih/ farmaceutskih apoteka; Prirodnih/ biljnih apoteka i Drogerija na teritoriji Crne Gore. Pored stručnih tekstova, koji čine jednu od dvije glavne sekcije bloga, u drugoj sekciji nudi sve servisne informacije i obavještenja u vezi sa radom i funkcionisanjem apoteka i drogerija, razne novitete i ostale opšte informacije.


baner image

Ekipa Holosa u prvim borbenim redovima protiv Corone 19

15/08/2020

Dragi sugradjani, u utorak 17.03. Corona 19 je objavio rat i Crnoj Gori. Noseći junaštvo u krvi, sigurani smo da ćemo ovo prebroditi uz minimalne gubitke.

 

Dragi sugradjani, u utorak 17.03. Corona 19 je objavio rat i Crnoj Gori.

Stručni tim apoteka Holos je zbio redove i u odlučio se u potpunosti posvetiti odbrani.

Apoteka na Bulevaru Brastva I jedinstva 31 radi 00-24h i u mogućnosti je pružiti adekvatnu zdravstvenu zaštitu za sve pacijente 24 sata dnevno.

Količine sredstava za dezinfekciju su dovoljne za duži vremenski period. Organizovali smo dostavu dijetetskih suplemenata i deizinfekcionih proizvoda za teritoriju cijele Crne Gore, a za teritoriju Podgorice u trajanju od 24h.

Broj na koji možete 24h dobiti informacije o prevenciji, zdravlju i dostupnosti proizvoda je +382 20 450 503.

I kako je francuski ljekar, sociolog, istoričar i filozof Gustav Le Bon rekao: “Rat otkriva jednom narodu njegove slabosti, ali i njegove vrline“. Naši preci su dokazali vrline. 

Noseći to junaštvo u krvi, sigurani smo da ćemo ovo prebroditi uz minimalne gubitke.

Iskažimo junaštvo poštovanjem propisa.

 

Izvor: Vijesti.me