Podrška za crnogorske biznise od NLB Banke i partnera

21. August, 2020  •  Apoteke Holos
podrska-za-crnogorske-biznise-od-nlb-banke-i-partnera

20 odabranih preduzeća dobija prostor za oglašavanje kroz NLB #OkvirPomoći.

 

Nakon uspješnog konkursa i zahtjevnog procesa selekcije, NLB Banka je odabrala 20 preduzeća kojima će pokloniti prostor za oglašavanje kroz projekat #OkvirPomoći, u saradnji sa kompanijom Visa i medijskim partnerima, kompanijama Vijesti i Metropolis Media.

Naša mikro i mala preduzeća su se u velikom broju odazvala pozivu za učešće u projektu #OkvirPomoći, pa se na konkurs prijavilo 80 mikro i malih preduzeća iz cijele Crne Gore, što nam govori da Banka dobro osluškuje potrebe crnogorskih privrednika, preduzetnika i preduzetnica, u ovom izazovnom trenutku.

Kriterijumi za izbor preduzeća, izmedju ostalih, bili su spremnost za prilagodjavanje izmijenjenim uslovima poslovanja, te lokalno djelovanje preduzeća i pozitivan uticaj njihovog rada na lokalnu zajednicu.

Martin Leberle, glavni izvršni direktor NLB Banke ovom prilikom je izjavio: „Crna Gora je zemlja preduzetnika i preduzetnica koji znaju da prepoznaju dobru priliku. Upravo su zbog toga profesionalci i uspješni poslovni ljudi u fokusu naše banke. Ovi klijenti predstavljaju uspješnu budućnost naše zemlje a njihovi poslovni modeli stvaraju uslove za nova zapošljavanja koja su nam potrebna.“

Osim besplatnog prostora za reklamu koju će preduzeća dobiti u periodu izmedju 15. jula i 15. septembra, NLB Banka će odabranim preduzećima obezbijediti besplatnu 12-mjesečnu članarinu za NLB Visa Biznis karticu, kao i mogućnost besplatne implementacije E-commerce servisa uz pružanje tehničke podrške za izradu web sajta i online prodavnice.

Preduzeća koja će dobiti podršku kroz projekat birana su iz različitih djelatnosti i različitih krajeva Crne Gore.

NLB Banka se raduje uspješnoj saradnji kroz koju će mikro i malim crnogorskim preduzećima pružiti podršku na putu ka oporavku od krize izazvane epidemijom koronavirusa i to kroz besplatno oglašavanje koje će pomoći da se čuje glas crnogorskih malih preduzeća i da njihov rad i trud budu primijećeni od strane što većeg broja potencijalnih kupaca.

Predstavljamo odabrana preduzeća:

Enterijer dizajn studio d.o.o. Bar - proizvodnja, inženjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje; Euroluks d.o.o. Berane - trgovina; Sunbeds d.o.o. Bijelo Polje - proizvodnja; Crown-s d.o.o. Bijelo Polje - usluge i proizvodnja optickih instrumenata i fotografske opreme; Radona Trade d.o.o. Budva - trgovina; Jawel Crna Gora d.o.o. Danilovgrad - energetika, inžinjerske djelatnosti i tehničko savjetovanje; Fortex d.o.o. Nikšić - proizvodnja i posredovanje u prodaji; Jolly commerce d.o.o Nikšić - trgovina; Rai M d.o.o. Nikšić - trgovina i drumski prevoz; Nino design d.o.o. Nikšić - proizvodnja namještaja; Tref I d.o.o. Petnjica - proizvodnja; Remid Vis d.o.o Podgorica - proizvodnja rezervnih djelova i mašinska obrada metala; Porta Aperta d.o.o. Podgorica - obrazovanje; Montvet d.o.o Podgorica - veterinarska ambulanta; Obodsko slovo d.o.o. Podgorica - štampa udžbenika i trgovina na malo knjigama; Sincommerce d.o.o. Podgorica - usluge, trgovina na veliko djelovima i opremom za motorna vozila; Shimmpo Podgorica - art proizvodnja; Montenegrina Capital Investments d.o.o. - proizvodnja i trgovina na veliko; Rotor d.o.o. Tivat - turizam i trgovina na veliko; PZU Holos Podgorica - trgovina farmaceutskim proizvodima.

Zahvaljujemo svim preduzećima koja su poslala prijave, a onima koja nisu odabrana, poručujemo da je NLB Banka uvijek na raspolaganju za pomoć, podršku i finansijsko savjetovanje. Svim preduzećima koja su se prijavila na konkurs, NLB Banka poklanja besplatnu 12-mjesečnu članarinu za NLB Visa Biznis karticu.

Cilj NLB Banke koja se pridružila inicijativi NLB Grupe za realizaciju projekta #OkvirPomoći je da uz stalnu podršku i finansijsko mentorstvo svojim klijentima omogući da prevazidju teškoće u poslovanju, ali i da društvo prepozna i više cijeni ponudu proizvoda i usluga domaćih proizvodjača i preduzetnika.

Putem „Okvira pomoći“, svim gradjanima biće omogućeno da se informišu o lokalnim preduzećima i proizvodima i uslugama koje nude, ali i da daju svoj doprinos projektu. Podsjećamo da je kompanija Visa obezbijedila da od svake transakcije obavljene NLB Visa karticom, do 15.09. 2020. godine, dio transakcije odlazi u fond za oglašavanje za mikro i mala preduzeća posredstvom „Okvira pomoći“.

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim Slovenije prisutna na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Tradicija postojanja NLB Banke AD Podgorica duga je više od jednog stoljeća i datira od 1905. godine kada je u Cetinju osnovan njen prethodnik MNB Crnogorska banka - Banque de Montenegro. Nakon spajanja sa Euromarket bankom 2006. godine, postala je druga najveća finansijska institucija u Crnoj Gori. Danas je jedna od vodećih banaka na tržištu Crne Gore, na kojem preko 300 zaposlenih putem 18 filijala pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Generalni sekretarijat, Grupa poslova komuniciranja:

Jelena Vujović, Generalni sekretar, telefon: +382 20 402 161; mobilni tel.: +382 68 077 414; e-mail: [email protected]

Dobrica Milić, samostalni poslovni komunikator, telefon: +382 20 402 641; mobilni tel.: +382 68 845 842; e-mail: [email protected]

Sanja Stojanović, poslovni komunikator, telefon: +382 20 402 235; mobilni tel.: +382 68 481 518; e-mail: [email protected]

 

Izvor: Vijesti.me