Kreće akcija Sterilizator

18. August, 2020  •  Apoteke Holos
krece-akcija-sterilizator

Kako bi smanjili širenje virusa, Sterilizator se može dostaviti i na kućnu adresu, poručivanjem preko online apoteke www.holos.me.

 

Predstavnici Aqua Biance, firme PrintHouse, zanatske pivare "Montenegro Brewing Co”, ND Vijesti i apoteka Holos" od ponedeljka 6. 4. 2020. počinju besplatnu podjelu dezinfekcionog rastvora Sterilizator, saopšteno je danas iz "Holosa".

"Sterilizator je proizvod koji pakuju "Montenegro Brewing Co" i fabrika vode "Aqua Bianca", a besplatno ga distribuiraju "Holos" apoteke, a sve uz pomoć štamparije "PrintHouse" i medijske kuće "Vijesti". Sastav rastvora je persirćetna, sirćetna i sumporna kiselina, kao i aktivni kiseonik, a ovaj rastvor preporučen je od svih relevantnih subjekata za borbu protiv virusa COVID19. Sterilizator se koristi za podne i radne površine, sudove, opremu, materijale, ambalažu, dezinfekciju vazduha, hrane ali i površine kože", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da kako bi smanjili širenje virusa, Sterilizator se može dostaviti i na kućnu adresu, poručivanjem preko online apoteke www.holos.me.

"Od ponedeljka 13. 4. 2020. rastvor će biti dijeljen besplatno u svim apotekama Holos", piše u saopštenju.  

Apoteke Holos se nalaze na sledećim lokacijama u Podgorici:

Takodje, Holos apoteka na lokaciji Bul. Brastva i jedinstva će dijeliti Sterilizatore 24 časa dnevno

 

Izvor: Vijesti.me